25.2.07

1-1 terechte uitslag?

'Willem II thuis? een eitje..' hoorde je de 'kenners' vooraf vaak zeggen. Toch werden de verwachtingen enkele uren voor de wedstrijd toch een beetje getemperd, want de stylist Engelaar ontbrak wegens een griep. Ook de verdediging zou gehavend beginnen doordat Wellenberg geblesseerd was en Ramon Zomer geschorst.
De wedstrijd begon voor het eerst dit seizoen zeer slap, de grootste kansen waren zelfs voor Willem II dat een puike wedstrijd speelde. Delano Hill kopte een bijna onmisbare kans op de lat. Even later kreeg Poepon een grote kans namens Willem II, het leek alsof Twente sliep. Toch nam Twente de wedstrijd steeds meer over, de kansen kwamen voor Twente. Bakircioglu schoot rakelings voorlangs. Toch ging het met een 0-0 de rust in.
De tweede helft begon wel sterk voor Twente, N'Kufo en Touma kregen enkele grote kansen die niet gemist mochten worden, Willem II werd steeds meer naar achteren gedrukt. Maar zoals mijn conclusie eerder al werd gemaakt, N'Kufo en Touma missen teveel kansen waardoor het je uiteindelijk op kan breken. De eindstand bleef dan ook op een 0-0, een rechtvaardige eindstand want Willem II verdiende een punt.