13.5.08

Adrie Kosten, Jurgen Klopp of iemand anders?

Het blijft gissen wie de nieuwe coach van FC Twente zal worden. Vele namen zijn al voorbijgeschoten, zo zongen in eerste instantie de namen van Ron Jans en Mario Been rond in de coulissen van de Grolsch Veste. Eerstgenoemde gaf aan weinig te voelen voor een overgang naar FC Twente, de echte reden lijkt me dat hij de overstap niet mocht maken. In Groningen denken ze immers dat ze op het gelijke niveau van FC Twente zitten. Mario Been heeft het hele jaar geprobeerd in het goede licht bij FC Twente te komen, maar werd nooit serieus benaderd.

De volgende kandidaten zijn Adrie Koster en Jurgen Klopp. Laatstgenoemde is een vreemde in het Nederlandse voetbalwereldje, maar blijkt het Nederlandse voetbal wel degelijk te ambiƫren. Eerder stond hij in de belangstelling van HSV, maar werd daar aan de kant geschoven voor Martin Jol.
Adrie Koster wil nog niets melden over een eventuele overgang naar FC Twente. Logisch ook, want FC Twente is aankomende zondag eerst nog de tegenstander van Ajax. Dan staat de wedstrijd voor de voorronden van de Champions League nog op het programma.

Geen opmerkingen: