27.8.08

"We zijn niet kansloos"

FC Twente dicht zich niet kansloos in de returnwedstrijd tegen Arsenal. "Het eerste doelpunt zal heel belangrijk gaan worden en we zullen proberen die goal te maken" aldus trainer Steve McClaren op de clubsite.
Of FC Twente vanavond erg veel kans maakt, dat valt te betwijfelen. Desondanks hebben drieduizend fanatieke supporters de reis naar Londen gewaagd. Kansloos begin je nooit aan een wedstrijd, daarom kunnen de mannen van Steve McClaren altijd voor een stunt zorgen. Vorige week waren de spelers vooral trots op het vertoonde spel, vandaag moeten de spelers niet alleen trots zijn op het vertoonde spel. Steve McClaren moet het beste uit de spelers halen. Spelers die twee weken geleden een mindere wedstrijd of tweede helft speelden, worden geacht nu een volledige wedstrijd alles uit zichzelf te halen.
Dit moet dan wel zonder de geblesseerde spelers Arnautovic en Hersi gebeuren. Ook is de dinsdag vertrokken Luke Wilkshire er niet meer bij. Hij heeft een meerjarig contract getekend bij Dinamo Moskou. De spitspositie zal naar alle waarschijnlijkheid worden ingevuld door Stein Huysegems. De kans is erg groot dat Wellenberg of Douglas de positie van Wilkshire inneemt.

Geen opmerkingen: