17.3.07

Voorbereiding: FC Twente - FC Groningen

Euroborg, FC Groningen, geen makkelijke pot. Vooral als je de wedstrijd tegen Ajax in ieder geval nog in je achterhoofd hebt. Een wedstrijd waarin het alom geroemde middenveld van FC Twente een 'total off day' had. Een wedstrijd waarin FC Twente eindelijk het wereldwijd beroemde elftal van Ajax achter zich kon laten. Helaas, een droom die geen werkelijkheid werd.
Het ware verhaal is dat FC Twente tegen FC Groningen moet voetballen, wanneer deze gewonnen wordt heeft 'onze' ploeg nog steeds kans om bij de eerste 3 te eindigen.


De ploeg van Ron Jans begint ligt gewijzigd aan zijn wedstrijd tegen FC Twente, Bas Roorda is gepasseerd door Jans omdat hij niet in vorm zou zijn.
Brain van Loo, ex-Heracles, neemt de positie op de doellijn over.
Paul Mathijs is ook afwezig vanwege een blessure. Bruno Silva en Arnold Kruiswijk zijn nog twijfelgevallen.
De wedstrijd zal na alle waarschijnlijkheid een zware worden, FC Groningen is sterk in het eigen Euroborg. De wedstrijd zal dan ook in opperste concentratie tegemoet getreden moeten worden.

Waar de vorige wedstrijd met een 7-1 eindigde, in het voordeel van FC Twente zal Grünn dit keer revanche willen nemen. Maar kan het dat ook?

Ik verwacht om het plat te zeggen een 3-1 overwinning voor FC Twente, officieel dus 1-3.

Geen opmerkingen: