18.3.07

FC Twente speelt gelijk

FC Twente heeft vanmiddag één punt overgehouden aan de ontmoeting met FC Groningen. Het vlot combinerende spel van FC Twente overrompelde het team van FC Groningen in de eerste helft volledig, een doelpunt van Touma zorgde voor een verdiende voorsprong voor FC Twente.
In de tweede helft kreeg de wedstrijd een meer evenwichtiger spelbeeld, Suarez zorgde zowaar nog voor een gelijkmaker, verdiend of onverdiend? dat doet er niet toe. Het is dom om een wedstrijd uit handen te geven, terwijl je in de eerste helft al zeker met 3-0 voor had moeten staan.

1 april staat de volgende wedstrijd op het programma, de tegenstander is dan FC Utrecht. El Ahmadi zal in ieder geval afwezig zijn vanwege zijn vijfde gele kaart van het seizoen, Edson Braafheid is op dit moment zeker nog een twijfelgeval, hij viel na 11 minuten uit met een blessure.