5.10.08

Pijnlijke nederlaag in Utrecht

FC Twente dat begon zonder Romano Denneboom,Perez en Theo Janssen heeft na 14 competitiewedstrijden weer een wedstrijd verloren. In de Galgenwaard begon de ploeg van Steve Mclaren ongeinspireerd aan de wedstrijd. En dat leverde in de negende minuut al een doelpunt op toen Loic Loval de 1-0 binnenkopte. Twente wist daar eigenlijk weinig tegenover te stellen waardoor een saaie eerste helft het gevolg was. Vlak na rust was het Francis Dickoh die de 2-0 binnentikte. Twente kreeg daarna wel enkele kleine mogelijkheden en een behoorlijke kans voor Huysegems maar dat leverde geen resultaat op, het werd voor Twente nog erger toen debutant Nick De Jong in de blesuretijd er ook nog 3-0 van maakte na een onoplettendheid van Wout Brama.