31.8.07

Einde van de transferdeadline

Vanavond om precies 0.00 zullen de deuren van de transfermarkt voor een half jaar sluiten. De vraag is of er nog veel spelers getransfereerd zullen worden, hierbij denken we aan spelers vàn FC Twente of naar FC Twente. De kans is zeer klein dat FC Twente voor het einde van de transferdeadline nog een speler toevoegd aan haar selectie. De enige naam die gonste door de gangen van het Arke Stadion was de naam van Tim Cornelisse, deze speler blijkt echter tè duur voor de Tukkers. Hijzelf zei later ook blij te zijn dat hij bij FC Utrecht kon blijven. "een goede houding van FC Utrecht", aldus Cornelisse.
Of er spelers vertrekken is op het moment van schrijven nog onduidelijk, Blaise N'Kufo zou naar Feyenoord kunnen, voor Engelaar zou opeens nog een grote club kunnen komen. Misschien gaat El Ahmadi nog wel de deur uit? Je kunt het natuurlijk nooit voorspellen in het vreemde sportwereldje dat voetballerij heet.
Het enige dat we zeker weten is dat het team van Fred Rutten morgen weer tegen PSV moet spelen. Een zware dobber, hopelijk met dezelfde selectie als vorige week tegen FC Utrecht.

Geen opmerkingen: