19.8.07

Goede seizoensstart FC Twente

FC Twente is goed begonnen aan het nieuwe seizoen, een 2-0 overwinning zorgde ervoor dat de druk een klein beetje van de ketel is. De Tukkers kweekten immers de nodige verwachtingen voor dit seizoen door vorig seizoen knap vierde te worden. Blaise N'Kufo liet na negen minuten zien zeker onder de druk van het presteren te kunnen functioneren, hij zorgde in de tweede helft door een strafschop voor de 2-0. Vooral de eerste treffer zorgde voor de nodige goede gevoelens aan de zijde van de Twentse aanhang, een prachtige aanval werd knap door N'Kufo binnengeknikt. De tweede treffer, een strafschop, versierde de Zwitsers international zelf. Hij werd immers onderuitgeschoffeld door de Rotterdamse doelman.
Helaas wisten de elf mannen van Fred Rutten de voorsprong niet verder uit te bouwen, maar het dominante voetbal is het team in ieder geval niet verleerd waardoor de doelpunten vanzelf komen.