29.9.08

Fc Twente- Stade Rennias

Fc Twente kan vol vertrouwen beginnen aan de voorbereiding op het uefa cup duel met Stade Rennais. Na de 3-0 overwinning op de Graafschap, tevens de derde overwinning op rij, zijn de Tukkers alweer gestegen na de 4e plaats in de vaderlandse competitie.
Twente moet tegen de Franse tegenstander een 2-1 achterstand zien weg te werken,de ploeg kan dat zoals het er nu uitziet met een volledig fitte selectie doen. Ook Blaise 'n Kufo is terug na een schorsing van 3 wedstrijden, vorig jaar opgelopen in de thuiswedstrijd tegen het Spaanse Getafe.
De Franse ploeg heeft echter ook afgelopen weekend vertrouwen opgedaan want na een moeilijke competitie start werd er afgelopen weekend met 1-0 gewonnen van Olympique Nice, door een doelpunt van Jimmy Briand.
Zover bekend is bij Rennais alleen Stephane 'm Bia geblesseerd en heeft de nummer 10 uit de Franse competitie geen schorsingen.
Het duel in de Grolsch Veste begint donderdagavond om 20.00uur en staat onder leiding van Anton Genov geassisteerd door zijn Bulgaarse landgenoten Kerezov en Mishev

Geen opmerkingen: